Serier

HTGAWM får en till säsong men vem dör då?

ABC har nu kommit ut med att How to Get Away with Murder får en till säsong! Whio säger jag för jag tyckte i alla fall att första delen av säsong tre var riktigt bra. Nu är jag mindre imponerad men det kan bero på hela den där idiotiska Wes & Laurel storylinen som jag inte är särskilt förtjust i. Men det är fortfarande ok.

Men vem kommer dö i säsong fyra?

Det har inte varit en enda säsong där inte någon har dött. Eller rättare sagt att vi har sett in i framtiden där någon är död men vi vet inte vem. Hm… om det är samma sak i säsong fyra så borde ja någon dö. Men undra vem? Kanske få se klart på säsong tre först innan vi börjar spekulera hejvilt. Hoppas dock att de går tillbaka till när de är på lektionerna och har case. För det är mycket mer intressant än detta som pågår just nu.

ABC har också förnyat Scandal och Grey’s Anatomy. Så vi kan väl säga att Shonda Rhimes har det rätt skönt just nu. Jag har länge funderar på att börja se Scandal men aldrig gjort & Grey’s tror jag, jag slutade med efter säsong sex. Kanske fortsätter någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *