vardag

En uppdatering från semestern

Hellu alla solstrålar! ☀️

Jag har semester och därav tog jag en paus från bloggen också. Hade tänkt att berätta för er. Men det bara inte blev så. Har inte öppnat min dator på en vecka – och det kommer bli så framöver också. Första semesterveckan var mycket njuta hemma, sitta på balkongen, dö av värmen, sitta inne framför en fläkt och spela sims.

Denna veckan har varit lite annorlunda från första. Och ska väl berätta mer om min semester längre fram. Men det jag kan säga är att det varit åka runt till nära och kära, njuta av vädret, njuta av att inte göra någonting. Idag kom J vän till Sverige så de två ska ha en lite boy-time innan jag hakar på hemma i Karlstad igen på söndag.

Med detta sagt kommer det komma några inlägg då och då fram tills att jag faktiskt öppnar datorn igen. Och faktiskt ser serier igen – vilket jag typ inte gjort heller. Så hörs vi senare!

semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *