vardag

Sista dagen i februari 2020

Välkommen in till mitt universum och min vardag. Har varit rätt dålig på att blogga… vet egentligen inte varför. Har sett serier, filmer och läst böcker. Så borde ha hur mycket material som helst. Jaja, försöker ta ikapp lite idag.

Sitter vid köksbordet och ska skriva inlägg om hur februari varit. Det vill säga mina fina sammanfattningar inom film, böcker och serier. Ska också skriva klart några bokrecensioner som har legat i utkastet. Verkligen dags för det nu!

Äter en donut och dricker kaffe. Johan tog några lootcrate (nu när de gått i konkurs.. tror jag) och fått hem en än så länge. Så länge sen han beställde den, men i alla fall. Det brukar komma en mugg och denna gång var det från Chilling Adventures of Sabrina. Som han inte sett och jag har inte sett på jättelänge. Fortfarande bra?

Varje lite tid över läser jag också hur Emma av Jane Austen. För jag ska läsa klart den idag. Gillar grejen med att läsa ut alla böcker som jag håller på med under samma månad jag påbörjade. Förutom Little Women som jag läser på ett nytt och annorlunda sätt med Serial Reader.

Vad gör ni idag? Och har ni några förslag på vad jag ska blogga om?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *