månadssammanfattningar,  Serier

Serier jag såg i februari 2020

Första dagen i mars betyder som vanligt att jag sammanfattar förra månaden inom serier, filmer och böcker. Först ut är serierna. En helt okej månad när det kommer till vad jag har sett på tv:n i februari. För det känns som jag inte sett någonting. Så det är ju positivt.

Månadens bästa serie

Månadens serie måste nog vara serien jag har också påbörjat i februari. För det är något med att komma in i en serie och bara se flera avsnitt i raden som är så mysigt. Jag pratar om Avatar: The Last Airbender. En serie jag inte hade hört talas om innan och är lite av en barnserie från Nickelodeon. Den kom 2005 och är på plats 13 på IMDbs topplista över serier. Handlar om en värld som är indelad i fyra element – vatten, jord, eld och luft. För att upprätta balansen mellan dem finns Avataren som kan hantera de alla fyra. Men han försvinner och elden invaderar resten av världen. Hundra år senare kommer den nya Avataren fram och ska nu rädda världen. Otroligt välskriven och humoristisk för att kanske vända sig mer till barn. Men jag gillar den väldigt mycket!

Serier jag har påbörjat

Jag tror Avatar: The Last Airbender är den enda serien jag har påbörjat denna månaden. Skönt ändå!

Serier jag har avslutat

I februari tog det slut för BoJack Horseman… Det känns så otroligt ledsamt ändå. Jag som brukar vara okej med avslut. Den handlar mycket om depression och det var deppigt genom hela. Speciellt slutet. Kan inte låta bli att tänka på hur det egentligen går för BoJack nu.

Serier jag såg om

Mitt humör går lite fram och tillbaka, speciellt det senaste halvåret. Känns som jag har fler dåliga dagar än vanligtvis. Då tycker jag det är skönt att se någonting jag redan sett som känns tryggt. När en vän nämnde Pip-Larssons på Twitter var jag bara tvungen att se om den för den finns så fint på SVT:s öppna arkiv.

Serier jag ligger efter i

Just nu ligger jag efter i Doctor Who som var förra månadens bästa serie. Vet egentligen inte varför men den känns så söndag-ig för mig och har väl inte haft tid på söndagar. Wow, vilken dålig ursäkt. Men det är söndag idag och det betyder att jag kanske kan se den idag.

Serierna jag såg

Övriga kommentarer om serierna jag såg utöver de jag redan kommenterat är väl att Chris Wood hade en bra månad. Kom tillbaka i Legacies som Kai Parker. Den fantastiska skurken som vi alla har saknat. Och även en snabbis som Mon-El i Supergirl.

Avatar: 1.01 – 2.08
DC’s Legends of Tomorrow: 5.03 – 5.05
Legacies: 2.12 – 2.13
Prodigal Son: 1.13 – 1.15
Riverdale: 4.12 – 4.14

Supergirl: 5.12 – 5.13
The Flash: 6.10 – 6.13
The Bold Type: 4.03 – 4.06
This Is Us: 4.12 – 4.15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *