månadssammanfattningar,  Serier

Serielistan | Augusti ’19

Augusti är månaden en borde se ikapp en hel del inför hösten alla serier som kommer tillbaka. Men ja, verkligen inte. Jag är nog rätt sämst på det. Tyvärr. Men blivit klar med lite serier i alla fall.

Serier jag har sett ikapp

  • Mindhunter

Först började med att vi såg första säsongen. Andra gången för mig, och första för Johan. Sedan såg vi också klart andra säsongen. Tänker skriva ett inlägg om den. Vilket kommer förhoppningsvis i veckan!

Serier jag har avslutat

Blev äntligen klar med Beverly Hills 90210. Känns som en viktig som kommit av mina axlar. Ni vet ibland när en har en lång serie som en aldrig blir klar med. Nu är jag klar, och till skillnad från t.ex. Sons of Anarchy är det ingen jag direkt kommer sakna eller känna att jag behöver just nu i alla fall.

Serier jag har påbörjat

  • Mayans MC
  • Ash vs. Evil Dead
  • The Fresh Prince of Bel-Air
  • BH90210

Har sett ett avsnitt av Mayans M.C. En säsong av Ash vs. Evil Dead. Vet inte om jag kommer fortsätta se den. Inte på ett tag i alla fall. Har börjat med att ha Fresh Prince som frukostserie på vardagarna. Och såklart BH90210. Som jag inte har sett allt på. Än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *