Serier

Serier jag har sagt att jag ska se i år men fortfarande inte gjort

Det är lite mer av en månad kvar av 2017. Jag har under året sagt då och då ”Den här serien måste jag bara se” och ibland till och med lagt till ”Gärna direkt”. Sen går tiden och jag ser den inte. Även om jag är supertaggad till max. Så sitter vi här i november och fortfarande inte sett ett enda avsnitt. Tänkte lista några av de här och nu.

Big Little Lies

Den här serien kom ut i år och har verkligen varit årets snackis. I alla fall första delen av året. Sen kommer som vanligt lite gamla serier och tar över. Men jag var supertaggad på denna. Hade dock fått för mig att läsa boken först, men det hände såklart inte och därför har det runnit ur sanden. Borde dock se den.

Peaky Blinders

Jag börjar till och med trött på att ens skriva den här serien. Varje år är högst upp på listan över serier jag borde se och vill se. Men det blir bara inte av. Kan jag inte bara ta tag i min krage och se den? Tänk om den är dåligt.. snacka om att förstöra typ allt.

The Good Doctor

Den här kom ju visserligen ut ganska nyligen, det vill säga hösten men fortfarande inte sett den. Jag älskar Freddie Highmore och var såklart supertaggad på hans nya serie. Men har jag sett den? Nej, inte ens ett avsnitt. Drömde förresten om Highmore härom natten. Det kanske är ett tecken på att jag borde se den.

The Handmaid’s Tale

Påtal om årets snackis. Här har vi en till.. som jag inte heller har sett. Tror det här är min största besvikelse. För tro det eller ej, men jag läste faktiskt boken och älskade den. Varför har jag då inte sett den? Tror det handlar om sinnesstämningen. Jag vet att den är rätt tung och inte en dans på rosor. Det gör att jag känner att jag måste vara på ett särskilt humör för den. Men egentligen borde jag bara se den.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *