Serier folk säger åt mig att titta på (2)

Vi fortsätter på temat vilka serier jag borde ha sett på men som jag inte har. Eller rättare sagt, vilka jag borde se på nu då vissa av dessa fortfarande går. Så nu kör vi igång!

Det här känns som en sådan himla söndagsmys, och som jag borde gilla. Men har jag sett den? Nej. Varför? Jag har faktiskt ingen aning. Har tänkt göra det ett flertal gånger men aldrig riktigt kommit så långt. Snart!

Det är 1919, England och gangsters? Och jag har fortfarande inte sett det? Alltså, jag är faktiskt rätt besviken på mig själv. Jag måste verkligen se den. För den verkar så bra! Och snygg också. Ni får påminna mig!

Gillar filmen och kom ihåg när den skulle komma och jag var excited. Men jag började aldrig titta på den. Fy mig! Har första säsongen hemma så egentligen är det bara att trycka på play men aldrig blivit av. Tror vi bara har så mycket annat att se.

Den serien som alla pratar om. Och har gjort det så länge. Jag måste verkligen bara se den. Vet inte.. har bara inte varit sugen på att se den. Men kanske någon gång. Med tanke på hur mycket folk pratar om den, så kanske den borde vara mer lockande.

Såg ett halvt avsnitt och sen inte mer. Vet inte, kände mig bara inte sugen vid tillfället och då är det svårt att ta sig an en ny serie. Men har hört mycket bra om den (och lite dåligt) men är väldigt lockad över hela grejen med robotar och känslor och det. Intressant!

tittar ni på någon av dessa serier?

10 svar till “Serier folk säger åt mig att titta på (2)“

 1. Stolt Downton nörd här! Tycker absolut att du ska ge den en chans 🙂

 2. Downton ja!! Det får man alltid höra att man ska kolla på, haha

 3. Älskar the leftovers, sååååå himla bra och välgjord 🙂 speciellt andra säsongen.

 4. Jag har inte sett några av dessa serier, men jag vet att jag vill se på westworld iaf !

 5. Japp, Peaky Blinders är ett måste! 🤓 Kolla in den nu! Downton är också bra men beror på om du gillar kostymdraman? Brukar säga att det är en mammaserie, tipsar alla i den åldern om den och de älskar den haha. Westworld är bra men första säsongen är väldigt upp och ner, när den är bra är den riktigt bra men var beredd på riktigt sega partier.

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Haha, får se Peaky Blinders snart då! Westworld har jag hört så mycket blandade åsikter om att jag inte ens vet vad jag ska tänka om den. Haha, älskar att du säger att Downton är en mammaserie. Kan helt enkelt vänta med den tills jag blir mamma? Bra plan ändå!

 6. Tycker alla dessa är väldigt bra förutom Fargo (den är säkert jättebra, men jag har själv inte sett den) 🙂

  The Leftovers speciellt skulle jag verkligen tipsa om då andra säsongen är något av det bästa jag sett på tv. Men se den någon gång när du har tålamod, för det tar ett tag att komma in i den. I början verkar den bara otroligt skum och man fattar ingenting, men när man väl kommer in i serien är den helt fantastisk och varje avsnitt är otroligt intensivt.

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Ja, hört så himla mycket om Leftovers. Så borde verkligen se den! 🙂

 7. Fargo är grym, lite speciell vilket kanske inte är så konstigt..snyggt ihopknytet med filmen och skådespelarna är fantastiska 🙂

 8. Funderar faktiskt på att se downton abbey igen för att den är så bra😊 Men leftovers och westworld och också Skam har jag på min lista!

Kommentera