Serier

Serier folk säger åt mig att titta på (1)

Jag blev inspirerad av Seriedrottningens video där hon tar upp fem serier som hon skäms över att hon inte har sett. Men det blev så många serier som jag borde ha sett, men inte gjort, så det blev två stycken inlägg. Ett nu och ett lite senare. Har delat upp de de som är äldre än tio år och de som är nyare.

Jag har sett något avsnitt då och då och ibland känner jag att den är bra och andra gånger inte alls. Har bara inte lyckats bli tillräckligt intresserad för att faktiskt se på den. Komedier är ju inte min starkaste sida. Så vi får väl helt enkelt se om jag tittar på den. Vet hur den slutar så är ändå lite intresserad för att se hur det kom till den händelsen.

Vi äger den här på dvd så det är ändå konstigt att jag inte har sett den. Men jag var fyra år när den kom ut och vet inte.. ibland är det bara svårt att få till att se serier som är lite äldre. Måste dock se Oz då den ska vara en av de bästa serierna någonsin. Har man ju hört i alla fall.

Jag har sett första filmen.. eller kanske till och med båda? Hm… I alla fall har kanske sett något på tv:n någon gång men aldrig ett helt avsnitt. Känns som jag borde se den. För den har så mycket kult över sig och coola brudar kan en aldrig få för lite av eller hur?

The Wire är precis samma som Oz. Vi har den hemma men inte sett den. Och det gör så ont då den också ska vara så himla bra. Men jag ska se den, någon gång i alla fall. Kanske när vi har lyckats bocka av en massa annat först.

För fem avsnitt räknas inte va? Det känns lite som en synd att inte ha sett Lost. Det är så många som har den här som favoritserie, men ja, har inte kommit dit än. Kommer ihåg när den börjades visas på tv:n och jag var inte alls sugen på att se den. Tittade på Heroes istället, bra val! Så nu sitter jag här och inte har sett den. Får väl se den snart. Kanske.

har ni någon serie ni inte sett än?

3 kommentarer

 • Film&serier bloggen

  Jag har inte heller sett på Lost, eller jag kanske började men slutade… kommer inte ihåg riktigt. Annars tycker jag verkligen du ska se på sex and the city, den serien är verkligen så bra !

 • Elsa

  Lost som är så bra <3 Min favorit utan tvekan. The Wire köpte jag hem boxen för ett tag sen och såg några avsnitt men kom aldrig så långt då det glömdes bort tyvärr. Ska absolut fortsätta en vacker dag, den verkar väldigt bra. En vacker dag…

  Oz såg jag två avsnitt av en gång och jag klarade bara inte av mer än så. Bra är den, men så otroligt hemsk! Jag har aldrig sett något liknande, tyckte den var så obehaglig att jag helt enkelt inte klarade mer än två avsnitt. Och ändå är jag inte särskilt lättskrämd. Den är liksom så realistiskt hemsk, och det är den värsta sorten.

  • karinsuniversum

   Åh, är den så hemsk alltså? Det kan nog bli spännande att se. Sällan jag ser en sådan serie. Får kanske se Lost någon gång. Som sagt inte bara du som har den som favorit! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *