månadssammanfattningar,  Serier

Serielistan | Mars ’19

Mars var helt okej när det kommer till serier. Hade kanske önskat att jag hade sett fler nya serier. Eller att jag hade sett klart någon. Men jag är i alla fall på väg med två som jag har hämtat upp efter mycket om och men.

Det nya gänget i Queer Eye. Foto: Netflix
Det nya gänget i Queer Eye. Foto: Netflix

Nya serier jag har sett

Queer Eye

Jag älskade Fab 5 när jag var yngre. Det var det perfekta lördag eller söndagsförmiddag programmet. Lättsamt och roligt på samma gång. Så jag tänkte häromdagen varför har jag inte sett de nya versionen än? Den finns på Netflix så det är enkelt att titta på och är perfekt på morgonen innan jobbet för en kan pausa när som helst. Sagt och gjort, jag började kolla. Och det är så skönt. Inget drama, bara kärlek. Och en vill gråta hela tiden av hur fint allt är. Sett en säsong och är nu inne på andra.

Jax Teller i Sons of Anarchy Foto: FX
Jax Teller i Sons of Anarchy Foto: FX

Serier jag har börjat se igen

Sons of Anarchy

Vi tog upp Sons of Anarchy som sagt i och med att jag skrev om säsong sex. Nu har vi bara en säsong kvar och sen är vi klara. Förhoppningsvis är vi klara i april. Hade varit skönt, men eftersom det är hockey… så kan det bli svårt. I alla fall älskar allt med den nu. Förutom att jag blir frustrerad, storlipade till säsongsavslutningen. Ja, allt det där.

The Punisher

Hade Punisher säsong två som min morgonserie. Men det är lite för mycket våld och saker som händer för att jag ska orka med det. Det räcker att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Och att det gick alldeles för lång tid att se klart allt. Och sen dess har jag inte sett ett dugg. Men ska bli klar i april!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *