Böcker

Nytt i bokhyllan | Pratar så fort jag kan

Tack Lind&Co,

för den fina boken jag fick hem i brevlådan häromdagen. Var inte alls beredd på det, men väldigt passande nu när den här bloggen verkar ha ett Gilmore Girls-tema. Det kommer ett nytt inlägg om serien typ varje dag nu, en stund framöver. Hoppas ni gillar serien så ni orkar med det.

Så här skriver Lind&Co om Lauren Grahams bok Pratar så fort jag kan:

Pratar så fort jag kan är en memoar i essäform. Att läsa den är som att titta på Gilmore Girls, eller som att bli uppdaterad av sin bästa kompis: mycket skratt och roliga historier och, givetvis, mycket prat.

Ser faktiskt fram emot att läsa den här boken och ska nog sätta igång nästintill direkt. Då kan jag stänga Gilmore Girls dörren helt utan någonting kvar. Och framförallt se om Lauren Graham är Lorelai Gilmore på riktigt.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *