Serier

Gilmore Girls | Säsong sex

Gilmore Girls S06

Titel: Gilmore Girls Skapare: Amy Sherman-Palladino Medverkande: Lauren Graham, Alexis Bledel & Kelly Bishop Genre: Drama & Comedy Premiär: 2000 – 2007 Network: The CW

Handling,

Drama som kretsar kring Lorelai Gilmore och hennes dotter Rory och deras i liv i Stars Hollow.

Tankar,

Förra gången jag skrev om Gilmore Girls var när jag hade sett klart säsong fem. Då skrev jag att det var den svagaste säsongen hittills vilket var supertråkigt. Och vill nog ändå säga att säsong sex var något bättre. Men inte jättemycket. Antar att den var helt enkelt bäst i början. Men brukar vara så när karaktärer går över till college. Tyvärr.

Det bästa med sjätte säsongen

Det bästa var helt klart när Rory hittade tillbaka till sig själv (tack vare Jess?). Klarade verkligen inte av hon som den personen hon var i början av denna säsong. Helt klart team Lorelai. Men tillslut kom hon tillbaka och det var väldigt skönt. Gillade också Luke och Lorelais relation (i början av säsongen). Men det bästa är nog ändå hela atomsfären. Det är där som Gilmore Girls är som starkast. Att den alltid känns så himla mysig. Fast förresten, att Jess har skrivit en bok och jobbar på ett förlag. Solklart bäst.

Gilmore Girls S06

Det värsta med sjätte säsongen

Att Rory var en idiot under första halvan av säsongen. Att Luke som alltid varit en favorit bestämde sig för att inte inkludera Lorelai i hans nya relation med hans ”nya” dotter April. Gillar April och Luke tillsammans, men han måste ju inkludera sin fästmö. För annars händer det skit, dvs att de gör slut. Så himla sämst. Ännu sämre är att Lorelai bestämmer sig för att det är en bra idé att vara med Christopher då istället. Herregud. Du var bra hela säsongen (till och med när det tog slut med Luke) fast när du hoppade i sängen med Chris. Nä, sämst.

Favoritpar

Fortfarande Luke och Lorelai. Även om de själva inte inser det hela tiden. Och självklart Rory och Jess. Speciellt hur Jess har vuxit upp och blivit den han är. Gillar inte alls Logan. Tycker han är självisk, tråkig och gör så många dåliga beslut typ hela tiden. Snälla bara dumpa honom.

Tankar inför nästa säsong

Nästa säsong är sista säsongen… tills den kom tillbaka nu för fyra avsnitt. Men ändå sista säsongen. Tror det kan bli bra. Hoppas på ett härligt och mysigt avslut som jag är okej med. Kan ju bli katastrof också. Vem vet?

Gilmore Girls S06 Gilmore Girls S06

vad tycker ni om Gilmore Girls?

Tidigare sammanfattningar:

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.