Serier

Nya serier i oktober

Snart ny månad och det betyder nykommande serier. Jag har plockat ut fem stycken som är antingen intressanta för mig eller som jag tror kan vara kul för er. Hoppas ni hittar någon ni vill se på.

oktober

Ghosted 

En skeptiker måste jobba med en true believer. Det vill säga X-Files fast i en komediförpackning med Craig Robinson och Adam Scott. Premiär den 1 oktober.

oktober

Gifted

i en värld där muterade människor behandlas illa finns det en institut för muterade som försöker skapa ett bra liv och att de kan leva i fred tillsammans med människor. Premiär den 2 oktober.

oktober

The Mayor

En hiphop-artist använder sig av valet av att bli borgmästare för att marknadsföra sig. Han tänkte inte på att han kunde vinna… vilket han också gör. Premiär den 3 oktober.

oktober

Dynasty

I Stephanie Savage och Josh Schwartz (Gossip Girl) nya drama följer en två av de rikaste familjerna och deras kamp om pengar, makt och deras barnPremiär den 11 oktober.

oktober

Lore

På fredag den 13 i oktober kommer Lore med bland annat Holland Roden (Teen Wolf). Vart kommer alla skräcklegender ifrån? I Lore tar de upp dessa med hjälp av dramatiska scener, animation och arkiv. Premiär den 13 oktober.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *