smått&gott

Låt oss titta tillbaka tio-nio år

Jag hittade min gamla bilddagboken häromdagen. Fanns en hel del bilder.. och en hel del annan skit. På den tiden när jag var tvungen att lägga upp en bild varje dag så var tredje dag var det en ”utfyllnadsbild” eller en dag kunde det vara 45 bilder från samma ögonblick. Liksom, please människa.  Ni som inte vet vad bilddagboken är… ni har tur.

Det här kan vara mitt största misstag att ännu en gång visa dessa bilder. Det räckte inte att jag skämde ut mig för tio år sedan sen. Jag behöver göra det en gång till. Dessa bilder är alltså från februari 2008 och februari 2009.

Varsågoda!

bilddagboken

Kan vi snälla titta bakom mig. Ser ni min garderob? Den är full med posters från OKEJ. Alltså mitt liv på den här tiden. Helt magiskt. Okej, vad har vi här? De två översta som är avkapade är Johnny Depp och Tokio Hotel. Sen har vi Good Charlotte, My Chemical Romance och trion från Pirates of the Caribbean. Min smak som 14 åring måste varit top notch.

bilddagboken

Här försöker jag tydligen var ”kreativ” och ”svår”. Summerar inte det hela ens tonår?

bilddagboken

Här har vi bildernas bild! Den var hundra procent den mest använda bilden jag någonsin har tagit. Kommer ihåg att jag var så stolt över denna bild. Naturfotograf nästa!

bilddagboken

På den tiden när en redigerade bilder med en ram runt.. som inte är svartvit. Eller hur? Det var i alla fall snö 2009. Samma som nu.

bilddagboken

Den här bilden är… jag vet inte. Svår? Kreativ? Galen? Rolig? Romantisk? JAG VET INTE! Den är också väldigt förvirrande för den är från 2009 och den hette visserligen ”old pic” men den måste vara från samma dag som ovan? För jag kan ju inte ha haft två dagar när jag kände för att 1. klippa ut ett hjärta (vem är jag ens?) 2. ta bilder tillsammans med det. Det är bara orimligt.

hade ni också bilddagboken?

Säg gärna till om ni tyckte detta inlägg var roligt så kanske jag kan djupdyka ännu en gång i det härliga arkivet.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *