smått&gott

Låt mig presentera faster Karin

faster Karin

Ni som följer mig på Instagram och Twitter vet redan de härliga nyheterna. Men för er andra, jag har blivit faster! Det är en fantastisk grej ändå. Jag har aldrig riktigt varit barnkär och i min släkt är det nya barn varenda år. Senast jag fick en kusin var nog i höstas. Har aldrig varit direkt intresserad av dessa bebisar och det låter väldigt hemskt. Men nu när den här lilla flickan kom till livet var det ju helt fantastiskt. Hon var så söt och så perfekt. Min lilla brorsdotter.

min lilla brorsdotter fanny.

Så nu är jag faster. En roll jag ska ta med största aktning. Jag ska lära henne allt jag kan (till och med att äta myror). Lillflickan heter Fanny förresten. Hon föddes den 29 juni och jag träffade henne för första gången i söndags den 2 juli. Och nu igen i fredags den 7 juli. Bilden är tagen första gången vi sågs, dvs. enbart tre dagar gammal. Ser fram emot att träffa henne mer och gulla med henne. Ska bli så kul att få följa henne i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *