musik

Påväg till konsert | Ghost

Nu sitter troligtvis jag och J i bilen påväg mot Stockholm. Detta är såklart tidsinställt på grund av det. Vi ska till vår första konsert för i år som blir Ghost. Mot Stockholm och Globen!

Vi har faktiskt bokat in två till konserter för i år, och det ska bli sjukt kul! Jag gillar att gå på konserter för det är verkligen en upplevelse. Såg väldigt mycket när jag var yngre och hade billiga alternativ hyfsat nära såsom stora scenen på Liseberg eller kulturkalaset. Vi har dock bra utbud i Karlstad också.

Jag kan inte säga att jag har varit ett jättestort fan av Ghost, mest på grund av att jag inte lyssnat på dem så mycket. Men i somras har verkligen de spelats om och om igen. Speciellt låten som jag har bäddat in här ovan.

Är väldigt taggad inför konserten. Hoppas det är lika bra som jag har förstått att den ska vara. Vi åker tillbaka hem till Karlstad imorgon, men har lite tidsinställt så ni behöver inte oroa er.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *