vardag

Kommer sakna dig

Vi håller på att flytta. Vi har tänkt tanken en stund, exempelvis att det vore trevligt att flytta närmare stan osv. Och sedan kom det en lägenhet och vi är mitt i renoveringen. Det kom från ingenstans. Vi är väldigt glada över det. Det är bra läge, och vi kommer få ett helt nytt kök, fräscht osv. Helt enkelt bara bra saker. Idag var det några som var här och tittade vår nuvarande lägenhet. Plötsligt kändes det så verkligt. Några andra kommer flytta in här.

Det jag kommer sakna mest, och kanske nästan bara, är vardagsrummet. Det finns en helt otrolig utsikt och gillar verkligen allt med det.

Den härliga soffan, som faktiskt inte följer med i flytten, alla våra vinyler, och måntavlan som flyttar in i sovrummet istället.

Kanske den mest vanligaste synen för mig. I soffan bredvid Johan, som ibland sitter bredvid eller framför bordet när han spelar. En ser också rakt in i sovrummet där mina böcker står.

Alla filmerna och de fantastiska fåtöljerna. Det bästa är väl att vi planerar att nästan kopiera detta rum till vårt nya vardagsrum. Det kanske låter tråkigt, men det blir ju nog superbra. Med vissa förändringar såklart, fönster på annat ställe, inte två dörrar in, smalare osv.

Även om allt är positivt med flytten, så känns det fortfarande väldigt sorgligt. Jag är verkligen sämst på förändringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *