Serier

Kara & Mon-El | Mina tankar kring de och senaste avsnittet

Okej, låt oss diskutera Kara & Mon-El. Vet att det finns folk där ute som inte gillar de två. Men sen finns det dem som är helt kära i tanken på de två. 🙋‍♀️ Så detta inlägg är helt enkelt tillägnat de två och det senaste avsnittet. Vad jag tyckte om själva avsnittet kommer som vanligt i veckosammanfattningen som kommer på måndag eller söndagkväll om ni har ovanligt med tur.

Kara x Mon-El

Mon-El är tillbaka! Vi visste att det skulle hända och jag som har haft lite koll på just Mon-El visste att han skulle komma tillbaka i veckans avsnitt. Så det ju ingen chock, men blev ungefär lika glad som Kara när jag såg honom. Den där kramen, alltså. ❤️

Kara x Mon-El

Det var här som mina misstankar började… & ja, läs mer på måndag om vad jag kände och tyckte. Men det var bara så fint att ha honom tillbaka. Och att alla andra kom och var så glada att han var tillbaka. Kara kände att han var frånvarande och James var supergullig mot henne.

Kara x Mon-El

Av det jag har förstått så ogillar folk Mon-El tillsammans med Kara för att hon förtjänar bättre. Att han tar henne för givet och liksom bestämmer över henne. Visst, han är väldigt överbeskyddande i början. Men hon är så fruktansvärt stark och bestämd att hon säger åt honom att hon vill inte ha det så. Han bättrar sig faktiskt efter det. Allt han vet är att hon egentligen inte behöver honom, men han vill ändå vara den starka personen för henne. Som alla andra vill. Sen kan vi också prata när hon gör exakt samma sak mot honom. Snacka om att skjuta sig lite i foten.

Kara x Mon-El

Jag saknar detta. Jag gillar de två tillsammans. Blir så glad när jag ser Kara med honom. Hon sprudlar ofta av glädje och hon ser trygg ut. Hon kan vara sig själv tillsammans med honom. Har alltid känt att Kara och Mon-El är ett bra par för det känns så gulligt och enkelt ut. Inget överdrivet drama eller konstiga saker. Utan mycket av deras liv är en puss på huvudet, frukost tillsammans och mys i soffan på kvällen. Så det ska vara.

Kara x Mon-El

Men vad gör vi nu då? För jag vet inte hur vi kommer komma ut det här problemet. Ni vet det lilla problemet att Mon-El har varit borta i sju år (!), sörjt Kara och gift sig. För jag vet inte hur vi skulle kunna göra detta bra. Döda frugan? Nä, känns inte bra. Mon-El otrogen med Kara? Känns absolut inte bra. Frugan visar sig vara en bad guy? Njaa… känns inte bra det heller. Jag vet faktiskt inte. Detta kanske faktiskt är slutet för detta fina par. 😭

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *