Böcker,  månadssammanfattningar

Böckerna jag läste i september 2020

September var tyvärr inte en jättebra läsmånad för mig. Tror det är sämsta månaden för detta år… än så länge. Oktober kommer dock bli mycket bättre för jag har redan hunnit med tre. Så det är ju ändå okej!

Böckerna jag läste

  1. Tess of the D’Urberville – Thomas Hardy | ★★★
  2. Giovannis rum – James Baldwin | ★★★★

Jag ville verkligen älska Tess of the D’Urberville. Har hört att den ska vara supersorglig vilket såklart får mig att bli intresserad. Men tyckte bara en var helt okej bra. Ville nog mer. Giovannis rum var dock väldigt fin, men tyvärr en bok jag troligtvis kommer glömma bort snart.

Mitt Goodreads-mål

83 %

Planer för oktober

Oktober är skräckmånaden och jag ska fokusera på böcker med tema skräck eller thriller. Hoppas på att jag efter månaden har hittat en riktigt läskig bok. Det vore väldigt nice.

Antal böcker: 2
Antal sidor: 734
Läst på svenska: 1
Ljudböcker: 0
Könsfördelningen: 100 % män

Medelbetyg: 3.5
Läst tidigare: 0
Läst på engelska: 1
E-böcker: 0
Länder: England USA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *