Filmer,  samarbeten

Färska upp minnet tillsammans med C More

Det här är ett samarbete med C More

Apornas planet: (r)Evolution
Foto: C More

Hur många av er är taggade på att se den nya Apornas planet-filmen? Jag är! Den kommer nu i början av juli här i Sverige och det ska faktiskt bli roligt att se den. Jag säger faktiskt för att jag har varit ganska skeptisk. Tyvärr lyckades inte andra filmen övertyga mig lika mycket som första. Därför har jag blivit ganska besviken, men efter att ha hört positiva saker kring den är jag ändå ganska taggad.

Det bästa av allt är att en kan se första filmen, den som är helt klart bäst av den här nya trilogin, på C More. Jag säger att den är klart bäst även om jag inte ens har sett tredje filmen. Kanske får äta upp det senare. Men just nu känns det bra att säga att första är bäst.

Som sagt, Apornas planet: (r)Evolution, finns nu på C More för er alla att titta in. En av många Apornas planet-filmer som finns. Det var först en novell skriven av Pierre Boulle. Just den här trilogin är lite annorlunda från boken, och de andra filmerna, då den inte handlar om att några reser i rymden och hamnar på en planet där apor ”lever som människorna”. Utan här har vi istället Ceasar, en schimpans, som utvecklar liknande känslor och intelligens som människor efter några experimentella läkemedel. Han blir alltså en försökskanin. Men han skapar en revolution mot människorna och för alla apor.

Apornas planet: (r)Evolution
Foto: C More

Detta är en bra film som är väldigt vacker att titta på, den handlar om rätt och fel, vad som innebär att vara en människa och framför allt kärleken inom familjen. Speciellt Ceasar och hans ägare (spelad av James Franco).

Ni borde alla de den! Speciellt om ni är sugna på att se den nya filmen. Och om ni redan har sett den innan, så passar det väl alldeles utmärkt att färska upp minnet.


Prova C More i en hel månad!

C More var också i det här samarbetet snälla att bjuda på en månad för er som vill prova på utbudet hos dem. Där ni bland annat finner Apornas planet: (r)Evolution. Klicka på den här länken för att komma till erbjudandet.

En kommentar

  • Elsa

    Åh den är så bra. Jag älskade verkligen (r)Evolution. Tyckte Dawn var helt okej, men inte lika bra som den första. Har länge tänkt att jag ska köra ett maraton och se alla apornas planet filmer, vilket är ganska många. Främst åtminstone den från 1968 som nog är en av de bästa så vitt jag förstått. Har den hemma i hyllan men det ska bli av också.. Annars har jag bara sett de två första i denna nya trilogin, samt Tim Burtons version från 2001. Gillar den också, men favoriten är som sagt r(Evolution). Dock var det gulligt när Ceasar ville hem till sitt gamla hus och hittade den där lilla filmen på honom och James Francos karaktär (minns inte vad han hette) i Dawn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *