Serier

Ett avsnitt om dagen | Veronica Mars del 4

Det börjar verkligen dra ihop sig! Vem dödade Lilly??? Det är bara två avsnitt kvar efter detta inlägg. Och det är nya misstänka i varenda avsnitt. Duncan? Weevil? Jake?

Veronica och Wallace tar verkligen hand om varandra.

1.16 Betty and Veronica

Rektorn anställer Veronica att hitta den försvunna maskoten samtidigt som hon försöker mer och mer lista ut vad som skedde med Lilly tack vare hennes nya relation.

Kul ändå att det tog mig cirka hundre omtitten för mig att förstå Riverdale referensen! Wow. Veronica går alltså undercover på en annan skola för att hitta deras maskot, använder sig av namnet Betty och hävdar att hon gick tidigare på en skola i Riverdale. Riverdale och namnen Betty och Veronica. Perfekt! Älskar Veronica och Wallace relation i detta avsnitt. De två är verkligen guld tillsammans!

Många vill ha Kanes stipendium, och gör allt för att få det.

1.17 Kanes and Abel’s

Veronica hittar Abels dotter Amelia DeLongpre och försöker bevisa att Jake Kane gav Abel pengar för att erkänna mordet på Lilly.

Börjar verkligen komma i slutet av säsongen, och fler ledtrådar om Lillys mord kommer. Till exempel börjar Duncan se väldigt misstänksam ut. Dödade han sin syster?? Hm… Veronica hittar Amelia DeLongpre, som sedan försvinner efter den där mystiska säkerhetschefen på Kane kommer in i bilden. Han är så lurig!

Veronica och Meg blir vänner igen efter en dålig stämning mellan henne och Duncan.

1.18 Weapons of Class Destruction

Skolan har flera brandövningar och Veronica finner till slut att det har varit flera bombhot på skolan, och hon blir genast misstänkt över den nya killen, Ben.

Bombhot på skolan. Och Veronica misstänker en ny kille och den gamla mobbaren. Som är Juice från Sons of Anarchy. ÄLSKAR hur många välkända ansikten som finns i denna serie. Började typ alla här? Bästa är ändå när Logan kommer in och ska rädda Veronica och det hela slutar med en kyss. Åh, mitt hjärta!

Veronica följer efter sin pappa och inser att han är lycklig.

1.19 Hot Dogs

Klasskompisen Mandys hund är försvunnen och ber Veronica om hjälp. Det visar sig att det inte är bara Mandys hund som är borta. Logan syster Trina ber hennes pappa Aaron om att vara med i hennes pojkväns nya film.

Så himla intensivt avsnitt ändå. Typ i alla fall. Veronica letar upp några hundmördare (fyfan för dem!), dumpar Leo för Logan. Tihi, älskar. Fast Leo är dock väldigt söt och fin som karaktär. Och Trina, Logans syster, visar sig bli slagen av sin pojkvän och Aaron verkligen slår tillbaka. Riktigt mycket. Och var det Weevil som dödade Lilly?

Kärlek i luften mellan Veronica och Logan.

1.20 M.A.D.

Carmen behöver hjälp efter att hennes ex har lagt ut videos på henne. Och Keith bestämmer sig för att försöka hitta Duncan.

Avskyr Carmens ex. Han är en hemsk person, och det är inte synd om honom för fem öre. Usch. Keith letar upp Duncan som försvinner. För första gången. Vänta så ska ni få se. Det är kärlek mellan Veronica och Logan, fram tills hon får reda på att dagen hon blev våldtagen var det han som hade drogerna. Var det han? Är han verkligen en sån hemsk person??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *