Serier

TV-serierna jag saknar som mest

Ibland kommer jag på mig själv att jag saknar en serie. Inte för att jag vill ha mer av själva serien, utan att jag nog saknar karaktärerna. Som efter flera avsnitt där vi har fått gråta och glädjas tillsammans är nu borta. Och jag saknar det vi hade.

Känner ni också så? Och i så fall, vilken serie saknar du mest?

Sons of Anarchy

Sons of Anarchy är nog den serie jag kommer på mig själv mest med att sakna. Vet egentligen inte varför och känner mig rätt chockad över hur mycket jag kom att gilla denna serie. Antar att jag saknar den för det är på ett sätt ett familjedrama, väldigt komplicerat, kriminellt och smutsigt men fortfarande ett drama om en familj.

Jax Teller försöker hitta balansen mellan att bli pappa och sin lojalitet till motorklubben som hans pappa en gång startade.

Nikita

Väldigt ofta får jag ett infall att jag vill se om just Nikita. Det är någonting med den som bara gör att jag vill se om och om igen. Kanske inte var världens bästa serie, men otroligt skön att titta på? Action, spänning, spiondrama, folk som sviker och hugger varandra i ryggen och såklart kärleken.

En före detta spion och lönnmördare dyker upp från sitt gömställe för att hämnas på den hemliga organisationen som gjorde henne till den hon är idag.

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries

Precis som för Nikita är The Vampire Diaries den serien som jag finner mig se om hela tiden. I alla fall de första säsongerna. Och när jag inte ser om den tänker jag att jag borde se om den. Den är nästan ständigt i mina tankar. Kanske för att jag såg den så intensivt en stund och den var verkligen serien jag väntade och väntade på varje vecka. Det är ändå något speciellt med denna serie som gör att jag inte riktigt kan släppa den.

När Elena sörjer hennes föräldrar träffar hon Stefan, och hans bror. Det hon inte vet är att de är vampyrer.

2 kommentarer

  • emma

    jag saknar sookie i true blood och hela den världen. har också läst böckerna om sookie och blev förvånad över hur mycket humor hon har. tyvärr inget som framkommer i tv-serien. visste inte om att nikita blivit tv-serie, måste kolla upp detta, tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *