resor & utflykter

Ett år sedan sen vi åkte till USA

Idag är det exakt ett år sedan sen vi satt på ett flyg till New York. För att vara där en stund, sen vidare till Las Vegas och sedan till San Francisco. Hade en helt fantastisk resa. Kändes så konstigt när vi hade kommit hem för vi hade pratat om en liknande resa i flera år, och planerat rätt rejält inför den. Och nu.. ja, nu var det ett helt år sedan sen.

Verkligen en resa att minnas länge, och med stor glädje! 

New York

Jag gillar verkligen New York och hela den här synen får mig att le. Måste åka tillbaka dit, tredje gången gillt känns om en bra siffra. Någon gång ska bara jag och Johan åka dit och då ska vi ha the time of our lives.

New York

Vi fick en hel del soltimmar på resan. Även i New York där det var hyfsat kallt. Och det var där vi råkade bränna våra näsor. Är vi känsliga eller inte?

Las Vegas

Las Vegas var helt klart över min förväntan. Jag visste väl egentligen inte vad jag skulle tro om staden. Mycket var sant, men ännu en fantastiskt upplevelse.

Las Vegas

Och så klart, en fin bild på bby.

San Francisco

Måste åka tillbaka till San Francisco för den hade så mycket att erbjuda.

San Francisco

Bland annat en fantastisk resturang med fantastiska ostron.

Nu får vi se om det blir någon resa eller liknande i år. Förutom Oslo som vi precis varit i så får det nog annars bli resor inom Sverige. Har en plan som jag skulle vilja göra nu i sommar. Men vi får se hur det blir med det.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *