resor & utflykter

De första dagarna i New York

Jag har varit tillbaka nu i några dagar men haft så fruktansvärt mycket att göra plus att den där dumma jetlagen var svårare att bli av med än vad jag vill erkänna. Tänkte visa lite bilder från resan och hur jag har haft det. Börjar med de första dagarna i New York!

New York

Har jag nämnt att jag älskar New York? Vet egentligen inte varför… men det är någonting med den staden som känns så bra. Även om den är väldigt sliten i många fall, irriterande försäljare precis överallt, turistfällor och mycket mer. Men det finns några härliga guldkorn om en vänder sig åt andra hållet. Vi gjorde dock många turistsaker också, det hör väl lite till antar jag. Speciellt när hälften av oss som reste aldrig varit där tidigare.

New York

Jag och Johan passade på att vila våra fötter medan vi väntade på de andra. Då köpte vi en pretzel att dela på. Aldrig ätit en tidigare och med tanke på att de säljs precis överallt var jag väldigt nyfiken. Plus att de är väldigt fina. Men nej, inte alls någonting för mig. Bara bröd och salt. Väldigt mycket salt. Vilket jag såklart kunde ha listat ut tidigare.

New York

De första dagarna gick vi på en hel del museum faktiskt. Var bland annat på MoMa. Fanns mycket vackert att se där. Tavlan som är här ovan var ju fantastiskt vacker! & den under var så himla häftig. Känner att vi borde ha mer konst här hemma.

New York

Sen var vi också på naturhistoriska också och tittade bland annat på dinosaurier. För det är ju coolt. Eller hur? En himla lång kö dock. Men förstår ju lite varför.

New York

har ni varit i new york?

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *