resor & utflykter

Välkommen till soliga Las Vegas

Den staden vi alla på något vis såg minst fram emot var ändå Las Vegas. Men den visade sig vara helt fel av oss. Vi kom från ett väder som var ibland soligt och ibland kallt (lite Sverige minus snö) och hamnade mitt i värmen. Såg otroligt skönt! Nu när det varit snö, regn & mulet så länge här hemma så glömmer en lite bort hur mycket sol & värme gör för en. Det är så otroligt bra att få lite sådan energi.

Las Vegas

Solglasögon & kortbyxor blev det enda rätta. Kunde lämna jackan på hotellet och bara strosa omkring. Jag och min mor hade tyvärr förstört våra fötter när vi var i New York så att kunna köpa några billiga (men snygga) flipflops var ju helt underbart!

Las Vegas

Det första vi gjorde när kom fram var att åka och titta på hajar. Det var helt okej. Hade nog förväntat mig att det skulle vara mer… och funderade på om de hade det bra också på sina platser. Hoppas de hade det bra i alla fall.

Las Vegas

Som sagt, det bästa med Las Vegas var nästan värmen. Tråkigt på sitt sätt. Men som jag sa, det var väldigt efterlängtat. 

Las Vegas

Här ser vi också Johan som ser allmänt cool ut. Johan fullkomligt älskade Las Vegas. Antar att det var hela den där låtsas-staden som gjorde så staden blev cool och härlig att vara i. Önskade dock att vi hade hyrbil så vi kunde åka ut på saker som låg lite utanför.

mer om las vegas senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *