Serier

Dragon Ball Z | Säsong fem

Dragon Ball Z

Skapare: Akira Toriyama Medverkande: Doc Harris, Christopher Sabat & Scott McNeil Genre: Animation, Action & Adventure Premiär: 1996 – 2003 Land: Japan

Handling,

Gänget står fortfarande inför det stora hotet med The Androids. Men upptäcker att det är inte det enda hotet. En ny, vid namn Cell, dyker plötsligt upp. Starkare är någonsin.

Tankar,

Jag gillar skurken i denna säsongen. Tycker att Cell ger ett bra komplement. Skurkarna måste bli starkare och starkare för varje säsong. Då gänget blir också det. Och vad är starkare än någon som faktiskt har deras DNA i sig. Och därav vet hur de fungerar och slåss. Smart grej att också ha med Time Chamber, då det är väldigt viktigt att de kan träna upp sina färdigheter och styrka, men de har aldrig den tiden. Så nu är det en dag fast under ett år. Supersmart.

Det bästa

Gillar förutom det jag redan nämnt såklart alla scener mellan Trunks och Vegeta. Och hur försiktig Trunks är runt sin pappa. Och hur besviken har blir hela tiden. Speciellt när Bulma har pratat gott om Vegeta. Så fint ändå! Tycker det är viktigt överlag att om en inte kommer överens som par så ska man ändå prata gott om varandra inför barnen.

Dragon Ball Z

Det värsta

Herregud vad långdraget allt är. Som alltid. Förlåt, men det är verkligen någonting jag inte har vant mig vid än. Först att det tar hundra år innan Goku är redo. Och sen om och om igen med Cell. När alla testar och ingen lyckas.

har ni sett Dragon Ball Z?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *