listor,  Serier

4 anledningar till att se Lost

– Detta är ett gästinlägg av Petra – 

Lost
Karaktärer

De flesta tror nog att serien handlar om mysterier på ön. Vilket är sant, tills viss del, men vad som gör serien till vad den är, är alla karaktärer. Du har 14 huvudkaraktärer, och varje avsnitt fokuserar på en utav dem och deras liv innan de hamnade på ön. Och jag lovar att det finns ingen karaktär du inte kommer vilja veta mer om!

Lost

Cliffhangers

Lost är fylld av cliffhangers och har blivit kända för alla de bra cliffhangers som de har. Var beredd på att ”bara ett avsnitt till” hela nätterna.

Lost

Mysterier

Det har gått 14 år och ingen har hittills lyckats att göra ”en ny Lost” och det har varit många försök genom åren. FlashForward, Alcatraz och The 440 för nämna några. Jag tror inte att mysterierna är för alla. Tycker du att det är dumt att de landar på en ö med isbjörnar och ett rökmonster så är detta nog ingenting för dig! (Och det är bara de två första avsnitten, haha). Tro inte att serien bara handlar om vanliga människor på en vanlig ö.

Lost

Hur serien var ngt helt nytt

Man får ha i åtanke att Lost hade premiär 2004. Chefen för ABC fick sparken för han sa ja till projektet. Ett pilot-avsnitt som var det dyraste genom tiderna. Tidigare var det inte så vanligt med serier som verkligen fick tittarna att engagera sig. Eller att behöva läsa text! För hör och häpna, det finns två koreanska karaktärer med som inte pratar engelska. Det finns även en karaktär som är en irakisk soldat så det blir många väldigt bra interaktioner mellan karaktärer som annars aldrig skulle behöva kommunicera eller samarbeta med varann.

Har du sett Lost?

2 kommentarer

  • Elsa

    Älskar detta! Lost är min favoritserie så det är alltid lika roligt att läsa om andra som gillar den lika mycket som jag.

    • karinsuniversum

      Kul! Jag har ju aldrig sett Lost, men vet att den är superpopulär och är väl en av de serier jag faktiskt borde se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *