musik

De 100 bästa låtarna feat. Johan | 1-10

Jag och min sambo lyssnar väldigt mycket på musik. Han mer än mig. & vi tänkte det skulle vara roligt att göra en topplista över de bästa låtarna som någonsin gjort. En omöjlig uppgift alltså. Men kul att försöka. För att inte ha för jobbigt så delade vi upp det – mina bästa femtio & hans bästa femtio. Tillsammans blev det 100 extremt bra låtar. Så varje vecka, i tio veckor, lägger vi upp fem låtar var. Det är helt slumpmässigt & absolut ingen ordning alls. Använde till och med en slumpgenerator.

Här kommer de första tio låtarna,

Låtar

Karin,
 1. My Skin – Natalie Merchant
 2. Lät du henne komma närmare – Melissa Horn
 3. Laugh, I Nearly Died – The Rolling Stones
 4. Don’t Look Back in Anger – Oasis
 5. Not Alone – McFly

Här har vi en väldigt blandning av min musiksmak. Lite gammalrock, fantastiska röster och såklart en favoritlåt från ett band som ligger mig väldigt nära till hjärtat. Helt enkelt en bra början!

Johan,
 1. Accordion – Madvillain
 2. A Song From A Knife Salesman To His Wife On Their Weeding Day – Listener
 3. What’s My Age Again? – Blink 182
 4. Come Clarity – In Flames
 5. Hate To Say I Told You So – The Hives

Slumpgenerator var det ja … Lite mycket nostalgi på en och samma lista men en musikalisk blandning av det som komas skall. x. Johan

Ni hittar alla låtar på vår spellista som kommer uppdateras varje vecka.

3 kommentarer

 • LIENE

  sv: Ja du kan ju skriva ner allt du äter i matdagbok, då får man bättre översikt på vad man äter, samt känna efter hur man mår efter socker och när man inte äter socker. Jag kunde känna hur låg jag blev om jag inte åt socker på flera timmar. Bara vanlig middag eller så hjälpte inte utan jag ville bara ha socker.

  Kul att ni båda lyssnar på mycket musik och att ni delar med er här på bloggen vilka låtar som ni gillar mest 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *