Serier

Ben eller Pinstripe? | The Bold Type

The Bold Type har blivit en sådan skön serie för mig. Den handlar om tre vänner som alla jobbar på samma tidning fast med olika yrken. Jane är journalist och slits mellan två män och att skriva om viktiga ämnen. Kat jobbar inom social media och är väldigt driven och duktig, men försöker hitta själv. Sutton jobbar inom mode och har ett hemligt förhållande med en av cheferna.

Den är väldigt enkel att se på. Visserligen slänger den till med moralkakor och tar upp ämnen som ska vara viktiga. Och de är viktiga. Men ibland känns det krystat. Att de kommer på att de borde ta upp detta och därmed bygger berättelsen på det. Till exempel vapen och våldtäkter. Istället för karaktärerna och deras berättelser. Men samtidigt, det är superhärligt att titta på. De tar upp dessa ämnen på ett lättsamt och skönt sätt.

När vi lämnade The Bold Type efter andra säsongen så stod Jane och valde mellan doktor Ben eller Pinstripe. Och säger inte denna trailer vem hon valde? Det måste vara Pinstripe på datorn.. Eller hur? Sutton och Richard blev äntligen ett par, ett öppet par. Men frågan är vart är Adena?

Ser ni på The Bold Type?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *