Serier

Vecka 40 | Veckosammanfattningar | 2019

Andra veckan och jag har redan hamnat i den dåliga vanan med att se alla serierna på en dag. Wow. Det är verkligen dåligt. Måste bli bättre på att se serier då och då under veckan. Gärna när de kommer. För då har jag möjlighet att se andra serier som jag vill se på söndagar. Det hade varit trevligt. Och att inte ägna en hel dag med att se serier.

PRODIGAL SON | 1.02 Annihilator

Är verkligen helt fascinerad av denna serie. Har velat ha en ny Hannibal, och den är inte lika bra såklart. Men det är lite mysrys med sjuka mord, som en familj som blir förgiftade, pappan har fastsydd mun, och ut kommer en orm. Love it! På ett sjukt sätt. Och hela den här var flickan i lådan? Hm… och vad är det för fel på Malcolms mamma? Visste hon att hennes man mördade? Var hon själv med på det? Gjorde Malcolm något mot tjejen och därmed försöker hon och pappan skydda honom från han själv? Så mycket frågor!

THIS IS US | 4.02 The Pool: Part Two

Tycker det är väldigt fint hur de arbetar med baby Jack. Hur Kate är stark och väljer att tänka positivt. Hur Kevin arbetar med att vara nykter och finner någon form av tröst i baby Jack. Och alla barnen hamnar i någon form av tonårstrots. Både Kate, Randall och Kevin i tillbakablickarna samt Tess och Deja. Kul att se att sånt fortfarande existerar både nutid och dåtid.

SINGLE PARENTS | 2.02 Graham Fought the Bones and the Bones Won

Älskade Graham och Sophie i den där Space Camp simulationen. Verkar vara det coolaste lägret någonsin. Uppskattade också scenerna mellan tvillingarna och Douglas. De har en fin relation! Och… Derek är tillbaka! Ska bli så kul att se Adam Brody och Leighton Meester tillsammans.

Kate och Toby anpassar sig som föräldrar åt baby Jack Foto: NBC
Kate och Toby anpassar sig som föräldrar åt baby Jack Foto: NBC
EVIL | 1.02 177 Minutes 

Jag känner mig tråkigt nog osäker på denna serie. Om det är någon jag vill fortsätta med. Vill ge den tre avsnitt, så kollar nästa också. Sen bestämmer jag mig. Gillar George och hela den aspekten. Medan resten är halvbra, och det känns tråkigt om det enbart är en sak som gör att jag vill se den.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER | 6.02 Vivian’s Here

Vet just nu inte vad jag tycker om nya säsongen av How to Get Away with Murder, som tack och lov blir sista. Tror inte att Michaela är personen som dödade Annalise. Om ens Annalise är död..? Stör mig på Vivian och att hon är tillbaka. Känns som Sams död är alldeles för längesen och tråkig för att ta upp hela tiden. Och Laurel öppnade hennes bankfack för tre dagar sen? Hm.. med tanke på hur enkelt det var för Frank att fejka att han var Wes behöver det inte betyda att det var just hon som öppnade. Men helt klart en ledtråd till vart hon är.

THE BLACKLIST | 7.01 Louis T. Steinhil (1) | Säsongspremiär!

Reddington har blivit kidnappad av Katarina Rostova och gänget försöker få tillbaka honom. Kändes väldigt smart att låtsas vara ett sjukhus osv för att egentligen bara ha honom där och se till att han inte kan gå. Hoppas på en spännande säsong. Gillade verkligen det som Liz sa att han inte är hennes pappa och därför är det ännu finare att han faktiskt bryr sig och ägna sitt liv till henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *