smått&gott

Vecka 36.

Hej,

måndag nu igen. Tänka sig att det blir så varje vecka. Vem skulle kunna tro det? Idag ska jag rösta. Det är i alla fall tanken. Vill liksom bli av med det redan nu. Har bestämt mig sedan länge och tänk om en blir sjuk eller något oväntat händer på valdagen. Det hade ju varit katastrof!

Förra veckan var min födelsedagsvecka. Hur fantastiskt är inte det? Jobbade, umgicks med en ny vän, tittade på Mamma Mia med några vänner, firade min födelsedag, njöt av en ledig helg. Verkligen helt fantastiskt!

36

Min mormor sponsrade min dröm att kunna köpa en fredagsbukett varje fredag med att ge mig ett presentkort. Så jag kunde göra det i alla fall en gång – på min födelsedag!

36

När vi är hungriga och väntar att åka in till stan för en middag & bio. The Meg blev det och jag lovar, det kommer en recension. Någon gång.

36

När vi kom hem öppnade vi rosa bubbel som min bror & hans fru hade köpt till mig. Samt vindruvor för att se ytterligare en film. Pretty Woman. Har varit sugen på den i ett tag nu. Bra avslutning på födelsedagen.

36

Har gjort äppelpaj två gånger under denna vecka. Snodde lite äpplen av min bror förra helgen. Så dags att göra någonting av det. Blev en som Johan tog med sin till sina kollegor i torsdags & en som jag gjorde åt oss själva på lördagen.

Kommande vecka,

» Rösta! & snälla gör det ni med

» Ännu en ledig helg (vilket inte kommer vara så ofta denna höst)

» Ska verkligen bli bättre på att blogga nu igen. Nystart för hösten!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *