Serier

Vecka 1 | Veckosammanfattningar | 2019

Första veckosammanfattningen för 2019! Börjat lite för bara några få serier som har kommit tillbaka och det kändes väldigt lagom. Vilket är skönt. En mjukstart för mig. Att återgå till att se serier veckovis igen.

The Blacklist Veckosammanfattning 2
The Blacklist Foto: NBC/Warner Brothers
DOCTOR WHO | 11.00 Resolution

Nyårsavsnittet! De körde på det istället för jul – vilket är lite tråkigt ändå. Bra tradition annars. Tyckte väl att detta avsnitt var lite sisådär så blir skönt med en paus från Doctor Who nu. Älskade dock att Daleks var med… men de är så utvecklade nu så de blir visserligen skrämmande igen, men ändå otroligt tråkigt.

LETHAL WEAPON | 3.10 There Will Be Bud

Cole måste glömma Nathalie och vara istället med Erica. Ungefär samma som jag hela tiden kände med Riggs. Cole är fortfarande det bästa med Lethal Weapon säsong tre. Murtaugh gör mig fortfarande lite irriterad varje gång.

THE BLACKLIST | 6.01 Dr. Hans Koehler + 6.02 The Corsican

The Blacklist är tillbaka med två avsnitt direkt. Det tog mig ändå en stund att minnas hur allt slutade i femte säsongen. Kul att se Samar gå runt och så, men tror inte hon är helt hundra. Liz är verkligen ute på djupt vatten – hur hon försöker sätta dit Reddington. Är inte helt säker på hennes syster, hon känns fishy. Tycker ändå lite synd om Red för att han kanske blir dömd till döden osv osv. Trots alla dåliga saker han har gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *