månadssammanfattningar,  Serier

Serielistan | Januari ’19

Nästan mitten av februari och jag har fortfarande inte lagt upp min serielista för januari. Ajabaja på mig! Nu blir det dock av! Bättre sent än aldrig, eller hur?

Sjukt oklart. Foto: Nea Asphäll/SVT
Sjukt oklart. Foto: Nea Asphäll/SVT

Nya serier jag har sett

Sjukt oklar

Clara Henrys 15-minuters komedi på SVT som kom ut i mellandagarna. Jag såg den en morgon när jag låg och hostade från klockan 4 och inte kunde sova. Har varit så många morgnar ändå. Första säsongen (som enbart finns än så länge i alla fall) har åtta stycken avsnitt. Handlar om Ellen som är 20-ish någonting och börjar på gymnasiet igen, och allt blir ganska tokigt. Tyckte det var en helt okej serie/säsong. Inte superkul, men inte heller bortkastade timmar.

The Passage

Min nya favorit som jag ser veckovis, och jag visste redan om det innan den började pga älskar bokserien. Den handlar om Amy en flicka som ska rädda världen. Den handlar om några forskare som försöker rädda världen, men som istället skapar monster (vampyrer). Riktigt bra serie!

Tidying Up with Marie Kondo Foto: Netflix
Tidying Up with Marie Kondo Foto: Netflix
Tidying Up with Marie Kondo

Det härligaste jag sett på år och dar. Så fort jag hörde talas om denna så satte jag mig ner vid Netflix och bara tittade. Vi får följa med organisationskonsulten Marie Kondo när hon besöker olika familjer och hjälper de att organisera upp deras liv. Det är så härligt att titta på. Älskar också att de har valt familjer som har olika kategorier såsom när barnen flyttat ut, studenter som flyttar ihop, när en har gått bort osv. Så att en kanske kan känna igen sig i alla fall någon av de. Hoppas verkligen det blir en till säsong.

Serier jag har sett klart

Inga serier att rapportera.

Serier jag har sett ikapp

Inga serier att rapportera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *