smått&gott

Uppkommande veckan | 41

Veckans jobb:

Flera möten är inbokade i veckan och en syskonklubb som förhoppningsvis blir av på torsdag istället för på onsdag. För på onsdag har jag en hel dag i Stockholm för introduktionskurs för nya projektet som jag leder. Ska till och med jobba på lördag då jag ska vara med på en Anhörigsdag.

Veckans serie:

Det är så många serier som kommer tillbaka nu! Och jag är så glad över det. Största är väl Riverdale som kommer på torsdag! Och att jag faktiskt saknar Supernatural.

Veckans bok:

Fortsätta med Sagan om Ringen-triologin. Och kommer göra det ett bra tag känns det som.

Veckans helgplaner:

På lördag är det som sagt jobb verkligen hela dagen. Så på söndag lär det vara att bara slappa så mycket som möjligt.

Veckans mål:

Att orka med hela denna veckan. Mer eller mindre. För det är mycket kvällsjobb och till och med att jobba på en lördag. Och så många serier som kommer ut som jag vill hinna se. Och är egentligen fortfarande sjuk. Ja, ni förstår. Det kommer bli en intensiv vecka för mig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *