Serier

Timeless | The Miracle of Christmas

Serien som blivit nerlagd så många gånger. Nu måste det väl ändå ta ett slut? De pratar som om detta är en den stora finalen – att den blev nerlagd men fick ändå chansen att knyta ihop säcken. Men nu verkar de prata lite vagt om att det kanske inte är slut ändå. Kom igen! Gillar Timeless så kommer såklart alltid se om det finns mer. Men avslutet vi fick nu var helt perfekt. Det behövs inte mer.

Timeless
Lucy, Rufus & Wyatt Foto: Darren Michaels/Sony/NBC

Vad hände säsong 2?

Vi lämnande säsong två med att Rufus är död, Jiya både ledsen och har PTSD efter sin tid i China Town, Wyatt och hans känslor för Jessica som visar sig vara en fiende, men bära på hans barn. Och såklart Lucy som både har någon form av känslor för både Wyatt och Flynn, ledsen för hennes mor och att hon aldrig kommer återse sin syster. Det är helt enkelt kaos. Vi tror att vi ska behöva lämna det så, men sen kommer Framtid-Lucy och Framtid-Wyatt och säger att de kan rädda Rufus.

Finalen!

Nu innan jul kom då finalen som är 2 timmar lång och uppdelad i två delar. Men som sändes samma kväll och finns att hitta på Viaplay för alla oss i Sverige. Så himla bra!

🌟 Rufus kom tillbaka till liv! Tack vare att Wyatt insåg att Jessica måste dö för att han skulle leva – och det var en sak han kunde offra. Med tanke på att hon var ond och inte alls gravid. Plus att Flynn faktiskt offrade sig själv genom att åka dit och se till att hon faktiskt dog. Och sen dog han själv efter att ha sett sin familj lycklig. Åh, Flynn!

🌟 Lucy och Wyatt blev tillsammans igen och de döpte sina två döttrar till Amy och Flynn. Tror jag faktiskt dog lite när jag hörde Wyatt ropa efter dem.

🌟 Slutet när Lucy åker tillbaka i tiden för att ge Flynn dagboken. Så himla fint och viktigt ögonblick. Och hur han frågade om sin familj och hon visste att han aldrig någonsin kunde rädda dem.

Timeless
Flynn, Jiya och Wyatt i Vilda Western. Foto: Darren Michaels/Sony/NBC

Jag blev nöjd med slutet. Det var fint och gav oss en hel del. De hann ändå med två stycken resor i tiden så det hände mycket under dessa två timmar. Väldigt mycket. Gillar även att Flynn fick bli den goda hjälten i slutet. Antar att jag totalt glömt bort att han faktiskt dödade människor. Men jaja, gillade honom ändå. Timeless är en fin serie och kanske i framtiden så tittar jag om den.

Har ni sett Timeless? Och blev ni nöjda med slutet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *