Serier

Supernatural | Who We Are & All Along the Watchtower

Supernatural

Supernatural har verkligen blivit bra igen. Det är ju fortfarande en favoritserie så skönt när den kommer igång igen. Har saknat de bra avsnitten och nu är det här. Precis i tid till säsongavslutningen för säsong 12. Och det var ganska hemskt… alla bara dog. 

Kan vi snälla först börja med att prata om nästsista avsnittet. Det var ett skönt avsnitt. Vi fick två fantastiska tal. Först Sam som förberedde andra hunters för strid. Så starkt tal! Som slutade med att Dean och Sam kallade varandra för ’bitch’ och ’jerk’. Jag har saknat det. För alla vet att det betyder att de älskar varandra. Andra talet hade Dean till sin mamma Mary. Hur han hatar henne för att han tvingades växa upp och vara pappa och mamma för Sam. Men han förlåter henne, för han älskar ju henne ändå. Det ögonblicket alltså, klockrent!

Okej, vi kanske är redo nu. Crowley är ofc inte död, men Lucifer är tillbaka och har dödat Rowena (!). Crowley gör verkligen en insats och tar sitt egna liv för att stoppa Lucifer. Alltså, han kan inte vara död? Right? Jag saknar honom redan. Det kan inte vara sant!

Cas hittar en portal till en annan värld, en alternativ värld där Sam och Dean inte finns och kriget mellan änglar och demoner är i full gång. Där träffar han på en vän… och jag vill bara säga att jag visste det så fort vi fick se vapnet och Cas ansiktsuttryck. Det var Bobby! Men tillbaka där Crowley dog.. då kommer alltså Cas och ska rädda världen, men det slutar med att Lucifer sätter ett änglablad i honom. Cas dock! Eller? Jag vill verkligen inte att han ska dö. Jag vill inte.

Men det är inte slut där. Mary väljer att slå till Lucifer och tillsammans hamnar de i den alternativa världen samtidigt som portalen stängs. Så vi har Rowena, Crowley och Castiel döda. Mary sitter fast i en annan värld tillsammans med Lucifer och Bobby. Och vi är kvar med Sam och Dean.

Just det ja, Lucifers son, Jack, har nu fötts och är antagligen redo för nästa säsong. Är jag det? Ohja, det här har varit det bästa (och värsta) avsnittet på länge. Tyvärr kommer inte Mark Sheppard tillbaka till säsong 13 vilket betyder att vår kära Crowley faktiskt är död. Håller tummarna för Cas!

Supernatural Supernatural

vad tyckte ni om säsongavslutningen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *