Serier

Veckosammanfattning | 47

Veckosammanfattning

SUPERGIRL | 3.07 Wake Up

De ger oss tillbaka Mon-El men gör såhär. Alltså det är så fel. Jag visste att han skulle vara med i veckans avsnitt och ändå vetat det ett bra tag nu. Så var beredd på det. Var dock inte helt beredd på hur det skulle bli. Eller hur kan skulle komma tillbaka. Fast så fort han kom tillbaka räknade jag ut det. När Kara sa ”sju månader” så fick jag direkt en tanke om att han har varit borta längre, typ sju år istället och en av dem som sover är en fru och möjligtvis ett barn. Hade rätt på frun, men inte barnet. Som tur är. Tråkigt att jag lista ut det. Men jaja. Älskade dock scenerna med Hank och hans pappa. Så fint. Det ska bli spännande nu med Sam som nu blivit Reign. Antingen kommer jag älska det eller avsky det. Nästa vecka är det crossover!

LETHAL WEAPON | 2.07 Birdwatching

Trish och Murtaugh och deras problem. Förstår båda sidorna. Visst, han är otroligt misstänksam över ingenting och irriterande. Liksom, väx upp! Riggs har fortfarande problem med sin pappa och ser honom lite överallt. Gillar att han äntligen beslöt sig för att prata. Riktigt bra gjort av honom som säkert inte var lätt. Gillar också att B-team har fått större utrymme.

THE FLASH | 4.07 Therefore I Am

Äntligen fick vi mer svar på DeVoe och hans historia. Börjar bli lite irriterad på att bara se småklipp här och där när han visar sig vara supersmart. Så kul med ett mer ansikte och bakgrund. Och please, kan någon bara lyssna på Barry? Han brukar inte ha jättefel angående folk. Tror jag. Ska väl bli halvtintressant det här. Hur stoppar man en person som är supersmart..? Äsch, vem bryr sig. Det är crossover nästa vecka!

THIS IS US | 2.09 Number Two

Kate fick missfall. Tråkigt såklart. Mycket om hennes sorg hela avsnittet. Men det bästa måste ändå vara att det känns som äntligen fick hon och Rebecca en härlig stund tillsammans. Så fint. Har alltid tyckt att Kate varit onödigt hård mot sin mamma. Så det var bara skönt att de kunde sitta ner och prata.

Veckosammanfattning

DC’S LEGENDS OF TOMORROW | 3.07 Welcome to the Jungle

Vad sysslar Legends of Tomorrow egentligen med? Kan ni snälla sluta ta upp gamla skurkar, Grodd och Damien, och göra något nytt? Det blir så tråkigt i längden. Väldigt Heart of Darkness-känsla av detta avsnitt. Och det är ju kul. Förutom att karaktärerna nämner det och refererar till filmen istället. Hallå?! Tråkigt att inte ha med Sara i avsnittet (typ), men kul att se Mick och hans pappa.

ARROW | 6.07 Thanksgiving

William kallar Oliver för pappa. Åh, så fint. Det måste vara första gången va? Det största är dock att Thea är tillbaka. Har inte saknat henne jättemycket, men det har ändå varit lite tomt utan henne. Kul! Det går inte jättebra för Oliver men tycker verkligen att han ska ta över Green Arrow nu från John. Antar det händer i nästa vecka då det är crossover!

SUPERNATURAL | 13.07 War of the Worlds

Kevin är tillbaka! Det är något med säsong tretton som bara plockar tillbaka en massa karaktärer. Känns till och med att Rowena kommer tillbaka snart. Saknar Crowley ännu mer nu. Konstigt nog älskar jag Castiel och Lucifer tillsammans. Hade väl inte hoppats på en bur utan mer annat. Och en annan fråga, hur kan Dean bli snyggare och snyggare för varje avsnitt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *