smått&gott

Sommarpratare jag ser fram emot!

sommarpratare
Bild: SVT

Jag tycker det är väldigt mysigt med sommarpratare. Jag brukar inte lyssna på alla, men ibland är det härligt när radion är på eller när jag var väntat in en person och lyssnar på det när jag hänger i solen. Mysigt som sagt. Jag tänkte nu skriva de jag ser mest fram emot att lyssna på:

 • Rickard Söderberg – operasångare
 • Janne Josefsson – journalist
 • Angela Gui – doktorand
 • Linnéa Claesson – handbollspelare/opinionsbildare
 • Fredrik Backman – författare
 • Bahar Pars – skådespelerska/regissör
 • Aron Anderson – föreläsare/äventyrare/idrottsman
 • Ruben Östlund – regissör

Är det någon sommarpratare ni ser fram emot?

2 kommentarer

 • Saras serieblogg

  Janne Josefsson vill jag kanske lyssna på. Ulf Ekman är ju lite spännande då han brukade vara med i Livets ord! Lennart Käll har ju varit VD för en massa saker så det kan möjligtvis vara intressant att lyssna på. Hade ingen aning om vem Angela Gui var men googlade och hennes historia verkar ju intressant! Johan von Schreeb, Aron Anderson, Sven Melander och Linnéa Claeson är givna för mig. Möjligtvis är Jerzy Sarnecki intressant också.

  Alltså, du bara måste lyssna på Parul Sharmas sommarprat från förra året! Så himla bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *