Om en månad åker vi till…

vienna
Eller kanske Wien som vi säger i Sverige. Det är snart dags för mig och Johan att packa väskan för att åka till Vienna i fem nätter. Det är ungefär hela min semester som är på en vecka i år. Det kommer bli så himla mysigt.

Vi ska: 

  • Kolla på vackra byggnader
  • Titta på konst
  • Besöka ofantligt många kaféer

Jag säger hela tiden att jag vill utomlands, men har precis (nästan) kommit hem ifrån en resa i USA och ska i augusti till London pga bröllop. Men ändå! Vi bestämde oss ganska spontant och slog till direkt.

Har ni varit i Vienna och kan ge några restips?

5 svar till “Om en månad åker vi till…“

  1. Men vad kul och ni får ha en super härlig resa! 😀 Kramis

  2. Åh vad roligt att åka till Wien! aldrig varit där men skulle gärna åka dit 🙂

  3. Åh vad mysigt, har aldrig varit där.

    Svar: Ska bli så kul att ta en roadtrip ner 🙂

  4. Åh vad kul att åka iväg. Inte varit där men verkar riktigt mysigt. Jag ska till oslo typ samtidigt 🙂 inte så utomlands men.

  5. Så avis jag blir! Vill också!

Kommentera