vardag

Skogen, spel och bara en massa mys

skogen

Som jag skrev tidigare i veckan så åkte jag och J ut till skogen för ett härligt dygn. Skönt att bara ha dåligt internet, inget ljud omkring sig och bara vi två. Ingenting annat. Vi började med att fika och sedan spelade vi kort och yatzy.

skogen

Här räknar J ut våra poäng. Jag vann! Hade väldigt tur på fredagkväll då jag vann hela tiden, men på lördagmorgon förlorade jag hela tiden. Så antar att det är jämnt.

skogen

Det är en väldigt mysig liten stuga. Detta är ”allrummet”. Till vänster ser ni köket som är pyttelitet och till höger är det ett litet sovrum och en toalett. Det är mer eller mindre allt.

skogen

Från andra hållet ser en matbordet och hallen. Vi tittade också på film. The Lobster och Blair Witch Project. För det är jättebra att se en skräckfilm om skogen när vi sitter i skogen. Bra jobbat!

skogen

Här vaknade vi upp. Så mysigt att vakna upp av solen som går upp. En får så mycket energi då.

skogen

Vad är stugfrukost? Jo, gröt. J tycker inte så mycket om gröt – bara risgrynsgröt. Så även om det inte är jul så blev det just det. Och det var supergott. Måste nog börja äta det mer.

har ni en plats där ni bara kan slappna av till hundra?

2 kommentarer

  • Felicia

    Vad mysigt! 🙂 Älskar att ni såg Blair Witch Project när ni var i skogen också, haha. Min mamma bor typ mitt i skogen så det är väl mitt lugnaste ställe.

    • karinsuniversum

      Kanske inte var vårt klokaste beslut, men funkade ändå. Haha! Så härligt att kunna ha ett sånt ställe. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *