listor,  Serier

Kärlekslistan | Puck & Quinn

Dags för kärlekslistan igen. Ni hittar alla andra under taggen kärlekslistan. Den här gången är det dags för Glee och Puck & Quinn. Blev så sugen på att skriva om de efter jag började kolla på Glee framträdande för detta inlägg. Måste bara påpeka att jag inte tycker om det som skådisen bakom karaktären Puck har gjort.

GleeGlee

Första scenen tillsammans,

Tekniskt sätt är deras första scen när Puck kastar slush på Rachel och en ser Quinn skratta i bakgrunden och de tittar på varandra. Men om vi ska var mer direkta när de faktiskt pratar med varandra är det i andra avsnittet när Puck konfronterar Quinn om att han är barnets pappa.

Glee

Ögonblicket jag föll för dem,

Några avsnitt in i första säsongen började jag gilla dem. Puck har visat många gånger att han är en ganska jobbig och idiotisk karaktär. Men här började en faktiskt se att han gillar henne och då började jag gilla de. Efter den här scenen är när de bakar tillsammans och de är två sekunder från att kyssa varandra.

Glee

En känslosam scen,

Skulle först ha med Beth-låten, men kom på att den här scenen när Beth föds är bättre. Sista avsnittet i första säsongen när de två tittar på Beth som precis har fötts och hon frågar han älskade henne. ”Yes, especially now”, <3

GleeGlee

Sista scenen tillsammans,

De kommer tillbaka, som alla andra, för sista avsnittet och de har inte glömt varandra. De fick ett rätt fint avslut. Thank you.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *