Serier

Serierna vi säger hejdå till

Det är vid den här tiden på året som vi får reda på vilka serier som vi får säga hejdå till. Vissa vet vi sedan tidigare såklart, men andra kommer som en nyhet. Jag har plockat ut ett axplock av serier som inte har blivit förnyade av deras bolag.

Serier vi säger hejdå till

De som får en sista och avslutande säsong

 • The Affair
 • Arrow
 • Blindspot
 • Crazy Ex-Girlfriend
 • Criminal Minds
 • The Deuce
 • Homeland
 • Legion
 • Mr. Robot
 • Poldark
 • Preacher
 • Suits
 • Supernatural
 • Vikings

Av dessa är jag inte ledsen för någon. Har såklart inte sett alla serierna, men av de jag har sett så känns det ändå okej. Arrow är verkligen på tiden. Samma med Supernatural, även om det kommer göra ont i hjärtat av att säga hejdå till Sam och Dean. Suits ligger jag efter i, men har förstått att varken Rachel (förståeligt) eller Mike är med…? Är det ens samma serie då? Blindspot är en serie jag ser på och uppskattar då och då. Men den är också en av de som jag känner att jag borde lägga ner. Men en till säsong, det klarar jag. Skönt ändå!

Serier vi säger hejdå till

De som lämnar oss direkt

 • For the People
 • The Gifted
 • Happy Together
 • House of Cards
 • Lethal Weapon
 • The Passage
 • Santa Clarita Diet
 • Shades of Blue
 • Shadowhunters

Ingen supernyhet här, förutom The Passage. Visst, det var väl på känn. Men jag gillar den serien. Hade sett fram emot den så länge efter böckerna. Och vi fick en säsong och inget mer. Otroligt tråkigt! Hade ju velat se mer, och tidshoppet som skulle göras och allt. När de bra och intressanta karaktärerna kommer. Verkligen sämst! Drog nog en ganska skön utandning när jag fick reda på att Lethal Weapon läggs ner. Behöver jag inte må dåligt över att lägga bort en serie.

Är det en serie ni kommer sakna?

4 kommentarer

 • Lena

  Poldark kommer jag sakna mycket.
  Suits är inte detsamma utan Mike och Rachel men riktigt bra pga att de kvinnliga karaktärerna får så mycket mer plats att sätta männen på plats vilken är riktigt härligt att se!

 • Seriereflektioner

  Skönt att Suits läggs ner, då har jag en chans att komma ifatt nu när jag har fastnat på säsong 7. Av samma anledning är det skönt att Santa Clarita Diet läggs ner för den må vara underhållande men det är en serie jag inte alls har något känslomässigt band till. The Affair planerar jag att börja titta på någon gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *