Serier

Vecka 12 | Veckosammanfattningar | 2021

Ny vecka och nya avsnitt. Enbart tre serier denna veckan. Räknade bort The Falcon and the Winter Soldier. Det får bli ett eget inlägg. Ett klassiskt – första titten! Just nu är det nog bara The Blacklist som jag uppskattar. De andra två är lite tröga eller dåliga val av händelser. Det kan bli tröttsamt i längden. Samt få mitt intresse för serier överlag att falla. Men Superman & Lois tar nu en paus och vi får återse Supergirl igen nästa vecka (eller denna veckan när detta publiceras).

SUPERMAN & LOIS | 1.05 The Best of Smallville

Jag tycker väldigt synd om Jonathan. Han har faktiskt behövt lämna allt bakom sig. Vänner, skolan, flickvännen och sporten. Nu har han få vänner, sporten är inte hans längre och flickvännen dumpar honom via telefon. Ouch!

Känner annars att Superman & Lois är bara en okej serie. Skulle nog kunna dumpa den, men kan lika med se den. Den tar en längre paus nu också. Vilket kan vara skönt för mig. Gillar ändå att de diskuterar multi-verses och jag tror det kan bli kopplat till nya säsongen av Supergirl ännu mer.

Superman & Lois går att streama på HBO Nordic.

LEGACIES | 3.08 Long Time, No See 

Så Landon är tillbaka. Jag har inga problem med honom som karaktär. Bara när allt handlar om honom. Så nu får han vara kvar och inte göra så mycket väsen av sig. Bara vara där och kanske krama om Hope då och då. För det Hope gjorde i detta avsnittet… Hon vill ha tillbaka Landon, men att riskera andras liv, specifikt Lizzie och Josie, för att få en chans att få tillbaka honom. Det var för lågt. Som sagt, inget problem med Landon och Hope tillsammans. Men låt inte hela serier handla om det. Hope är en Mikaelson, en tribid, hon är ascool. Eller hon kan vara det – nu är hon inte alls det. För nu är hon bara en blek kopia av en karaktär som skulle kunna var hur grym som helst. Förstår inte varför man slösar så mycket skit på en bra karaktär.

Är för övrigt väldigt trött på hela Necromancer-storylinen. Ni måste komma på någonting nytt nu. Det borde tagit slut i andra säsongen och inte fortsätta i tredje. Ja, jag vet att delar av tredje säsongen skulle egentligen varit i andra med tanke på pandemin. Men det är fortfarande inte ok. Lämna det bakom er och gå vidare till andra storylines. Låt Hope vara cool, gör något nyttigt med tvillingarna osv.

Ps. Är nyfiken på vilken vän till Alaric och Caroline som Josie ska bo hos. Nu när hon inte bara lämnar skolan utan också boendet på skolan.

Legacies går att streama på HBO Nordic.

THE BLACKLIST | 8.11 Captain Kidd

Börjar bli lite orolig för Harold. Vill självklart inte att han ska dö. Speciellt inte för detta bullshit med Keen och Reddington. Bara för att Parker är extremt dålig på att följa efter en person. Suck… Harold och Reddington verkar på något vis ha samma mål – hitta Keen och hjälpa henne. Eller i alla fall inte se till att hon skadar sig. Vilket hon är påväg att göra med tanke på vilka hon leker med. Om de vill samma, börja samarbeta! Så enkelt är det. Annars kommer det bli mer av den varan vi fick se i veckans avsnitt. Ingen vann och båda förlorade.

Gillar verkligen gänget – eller ja, Harold, Ressler och Aram. Deras kemi är guldvärd. Uppskattar nog varenda scen de tre är med i. Samma med Dembe och Reddington. Det finns en hel del bra vänskaper i denna serie. Nu är det bara Keen och Ressler som jag önskar ska ha scener. Jag säger det igen, var i helvete är Keen?

The Blacklist går att streama på Viaplay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *