resor & utflykter

Resterande tid i New York

Vi fortsätter med att se vad vi gjorde i New York. Vi landade på tisdagskvällen rätt sent och gick nästan rakt till sängen. På måndagen åkte vi vidare. Så var där nästan i en vecka. Min bror och hans fru som var också med åkte hemåt efter New York. Så till de andra städerna var vi endast fyra stycken kvar. Men det var trevligt det också.

New York

En dag bestämde vi oss för att ta en båttur. Bara det var ju väldigt spännande. Så många olika försäljare som lovade saker och ting. Men tillslut kom vi i alla fall med en båt som åkte ut en sväng, in i Hudson, en sväng förbi frihetsgudinnan. Det var blåsigt men fint. Älskar att trots att det var kallt (pga blåsten) så lyckades både jag och J att bränna oss.

New York

Hon är ändå rätt vacker. Ser ut som en liten prick från långt håll men är ändå ganska stor när man kommer nära. Men att gå i land och gå runt den. Ja, det är lite onödigt. Ser lika bra (om inte bättre) från en båt såhär som vi gjorde nu.

New York New York

Efter båtturen hängde vi lite i Washington Park och sedan satte sig jag och J på ett jättemysigt café/bar för en kopp kaffe, minimuffins & en öl. Riktigt mysigt.  New York

På söndagskvällen var vi på hockey. New York Rangers vs. Pittsburgh Penguins. Kul upplevelse att se en NHL-match live. Det är ju annorlunda jämförelse mot att se på tvn och att se en vanlig SHL-match som vi ändå gör relativt ofta. Älskar deras kändis-cam som de hade i pauserna. Matthew Rhys från The Americans var på plats och Adrian Martinez och Amir Arison från The Blacklist-världen. Rangers vann förresten! Precis som det skulle vara.

New York

Sista dagen var det soligt och härligt så jag och Johan begav oss till Central Park och bara hängde. Det är väldigt mysigt där och mycket tystare än på alla andra ställen i stan. Nästan så att en börjar drömma om biltutor efter en stund.

New York

sedan åkte vi vidare till… las vegas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *