musik

Anledningen till att vänta på 12 maj

Jag har en väldigt blandad musiksmak som sträcker sig från rock till pojkband. & ett av de banden jag har tyckt om är One Direction. Har dock aldrig varit ett sånt där galet fan som verkar finnas lite överallt. Det är en sådan härlig, peppande och glad musik. Såg de live förresten. Men mest pga McBusted var förband. Min favorit har alltid varit Harry och jag har väl alltid hoppats, och trott, att han skulle göra bra ifrån sig på egen hand. Och äntligen kan jag säga att han också lyckas med det!

För när Zayn lämnade bandet och bestämde sig för att bli solo och kom ut med musik så var det en stor gäsp. Det lät som allt annat som var populärt då. Han försökte låta mognare genom att slänga med sexreferenser stup i kvarten. Men det var inte riktigt där.

Men sen kom Harry och släppte låten Sign of the Times och totalt dödade allt. Det är han. Det är inspirerat av många stora såsom David Bowie. Det är bara så bra. Har lyssnat på den på repeat den senaste tiden och inte tröttnat än. Så längtar till 12 maj när hela albumet är ute. För tror det kommer bli magiskt.

vad tycker ni om harry styles?

3 kommentarer

 • Lena

  Åh McBusted! Ville så gärna se dem men kändes lite väl extremt att boka Göteborgsresa, Hotell och dyra biljetter för att se förbandet. Okej hade jag haft dem pengarna hade jag lätt gjort det haha

  • karinsuniversum

   Förstår verkligen att det känns lite väl extremt! Men jag kände att efter att ha älskat dem sedan jag var tolv år så var jag tvungen att se dem – för mitt tolvåriga jag. Men blev lite dyrt då jag var tvungen att köpa biljetter till min sambo också som motsatte sig ändå lite för att se One Direction. Tur att jag tycker om de också annars hade det känns lite ovärt ändå. & blir ju lite billigare när föräldrarna bor i Göteborgsområdet. 🙂

 • Lena

  Jo samma här har ju lyssnat på McFly och Bustef i över 10 år men måste komma till skott och boka en London resa för att se dem nästa gång! För dem verkar ju aldrig komma hit ensamma så att säga, har försökt i 10 år haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *