Serier

Par som inte fick varandra i slutet

Idag är det Alla krossade hjärtans-dag. Vilket är en supersorglig dag. Jag tänkte därför prata om vissa tv-par som inte fick varandra, av olika anledningar, i slutet av en serie.

Caroline och Klaus

Caroline och Klaus är ett av mina absolut favoritpar i serie-världen, och självklart även The Vampire Diaries. De hintade hela tiden i och med att Klaus var kär i henne, men Caroline hade svårt att bortse från allt ont han gjort. Varje gång hon hamnade i knipa vände hon sig till honom. Och de var med varandra i slutet. Vilket jag tycker är fint.

Rory och Jess

Varför blev inte dessa två tillsammans? Det är jättekonstigt. För de var lätt bäst tillsammans, och ingen av Rorys pojkvänner kunde ens mäta sig med honom. Han gav henne någonting extra. Inte ens i comebacken gjorde de någonting med varandra. Helt värdelöst.

Par: Buffy och Angel

Buffy och Angel

Vampyrer och vampyrdödaren som var perfekta för varandra. De hade en sådan vacker kärlek för varandra, så äkta och rent. Angel lämnade (och skaffa sig en egen serie) för att han ansåg att Buffy behövde en annan. Någon som kunde behandla bättre och säkrare. Någon mer mänsklig. Dock var de alldeles för fina tillsammans för att inte vara med varandra.

Vilka par tycker du borde ha slutat upp med varandra – som inte gjorde det?

Måste ju finnas flera par som inte slutade upp med varandra trots att vi ville. Till exempel möjligtvis Stefan och Elena i The Vampire Diaries. Om man föredrar dem framför Damon och Elena. Kanske Marissa och Ryan från OC. Eller Finn och Rachel från Glee.

2 kommentarer

 • Lena

  Åh så roligt att läsa!
  Helt sjukt att dem hade möjlighet att göra något med Rory och Jess men aldrig fixade till det som en gång blev fel, tror dock det beror på att dem ville satsa på Luke och Lorelai som endgame.

  Klaroline blev helt klart det par som kändes mest äkta just för att hon inte kunde se igenom allt han gjorde. Men en helt fantastisk kärlekshistoria dem fick på sitt eget sätt!

  Hela denna Angel/Buffy/Spike situationen haha man vet att hon och Angel hör ihop men ändå så tycker man om Spike så mycket haha

 • felicia

  Robin & Barney i HIMYM, Emma & Sean i Degrassi och Sara & Mark i Parenthood är nog mina topp 3. Rory & Jess känns ju som de förstört lite för att skådisarna har varit tillsammans på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *