Filmer

Once Upon a Time in Hollywood | Trailer & förväntningar

Det är ingen hemlighet att jag älskar Tarantino. Han är lätt en av mina absoluta favoritregissörer och jag ser alltid fram emot hans filmer. Till exempel är det alltid hans filmer jag som försöker prioritera att se på bio. På grund av att hans filmer alltid är så bra! Nu är det äntligen snart dags igen. Once Upon a Time in Hollywood kommer ut i augusti och tills dess kan vi njuta av trailern.

Själva trailern, eller rättare sagt teasern säger inte så mycket om vad Once Upon a Time in Hollywood kommer handla om. Snarare tvärtom. Den lägger istället tonen för hur den kan komma att bli. Miljöerna, musiken och lite action i form av Bruce Lee.

A faded TV actor and his stunt double strive to achieve fame and success in the film industry during the final years of Hollywood’s Golden Age in 1969 Los Angeles.

Jag är självklart supertaggad på detta. Längtar verkligen tills vi får se filmen. Känner mig dock klar med att se någonting mer av den. Detta är allt jag behöver. Vill nog inte ha en trailer som visar hela handlingen.

Och vilken ensemble som är med. Underbara Lenardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino och Tim Roth. Och för att jag självklart ska gråta en skvätt – Luke Perry.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *