Serier

Nya serier i september

Det är redan september, men jag tänkte vi kunde titta på lite nya serier som kommer den här månaden. Har tagit bort de jag inte alls är intresserad av och kvar har vi fyra stycken som verkar lite intressant. Eller som är jätteintressant pga James Franco och Freddie Highmore. Men det är sån jag är.

nya serier

The Deuce 

James Franco och Maggie Gyllenhaal i serien som utspelar sig i New York under 1970-talet och 80-talet när porren och prostitutionen tog över Manhattan. Premiär den 10 september.

nya serier

American Vandal

En true-crime satir om ett prank på en skola som går fel och en kille blir utmålad som förövaren. Han menar dock att han är oskyldig. Premiär den 15 september.

nya serier

The Good Doctor

Freddie Highmore spelar en ung kirurg med autism och savant syndrom som blir rekryterad till ett prestigefyllt sjukhus. Kan han, som inte har förmågan att relatera till andra människor, rädda människors liv? Premiär den 25 september.

nya serier

Marvel’s Inhumans

Ännu en gång en Marvel serie med den här gången om ett isolerat samhälle lever superhumans och kämpar om att skydda sig själva. Premiär den 29 september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *