När jag var tio…

Det är ett samarbete med bloggarna ElsaEmelieFeliciaSara och Lovisa

2003 var året jag fyllde tio år. Det var ett helt okej år antar jag. Inget speciellt som hände mig den tiden. Däremot runt den här tiden, dvs. tio-elva år, var tiden då jag började titta på tv. Och då menar jag lite mer än att springa upp på morgonen för att se Totally Spice innan frukosten. Det var helt enkelt min första tid som serienörd och allt var antingen genom SVT eller boxar.

tio

Tack SVT!

Det hela började med serien Mitt liv som död som kom till SVT år 2004. Jag tyckte väldigt mycket om den här serien och funderar ständigt om jag kanske ska se om den snart igen. Men det har inte blivit av. SVT visade som sagt denna och året efteråt kom även Veronica Mars och Doctor Who. Om jag minns rätt var det på ungefär samma tider som serierna visades så när jag väntade på ett avsnitt av en serie började den andra istället och jag började titta på den istället. Livet var bra enkelt då va?

tio

Tack faster!

Det var en gång jag sov över hos min faster och hon tog fram en DVD-box med just One Tree Hill. Vi började titta på första säsongen och sedan fick jag låna hem den och andra säsongen. Så det här måste också ha varit runt 2004-2005. Men i alla fall jag började titta på det och tyckte det var superbra. När jag fick höra om en annan serie, som började samtidigt och var lite lik denna, så köpte jag första säsongen av den med. Det var O.C. Den har jag faktiskt sett allt som finns med. Till skillnad från One Tree Hill där jag inte har sett mer än just de två säsongerna.

vad såg ni på när ni var tio?

8 svar till “När jag var tio…“

 1. Dead Like Me är ju för underbar. One Tree Hill hade jag nästan glömt existerade haha! Alla pratade om den förr men sällan längre.

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Det var dåtidens stor serie. Men haha, ja den har försvunnit lite.

 2. Oj, jag vet knappt vad som gick på TV när jag var tio bast. Fame? Fem myror…? 😉

  Tänkte bara intyga att Dead Like Me absolut håller för omtitt, den var minst lika underhållande andra gången. Har du sett Wonderfalls eller Pushing Dasies?

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Har inte sett de två! Får kolla upp de och kanske sätta de på min watchlist.

 3. Åh, vad du har missat. One Tree Hill som är så bra! Du måste ju se resten också.

  Kram Sanna

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Ska försöka få tid till det! Synd att den inte finns på Netflix bara.

 4. One tree hill är sååå bra, jag har kollat om den såå många gånger och nu även tvingat min sambo att se den hihi 😀

 5. […] försenat den här gången, tyvärr. Ni kanske har läst vad jag tittade på när jag var tio år? Om inte tycker jag att ni ska läsa det direkt. Fem år senare hade jag gått ifrån tablå-tv. […]

Kommentera