samarbeten,  Serier

När jag var femton…

Det är ett samarbete med bloggarna ElsaEmelieFeliciaSara och Lovisa


Lite försenat den här gången, tyvärr. Ni kanske har läst vad jag tittade på när jag var tio år? Om inte tycker jag att ni ska läsa det direkt. Fem år senare hade jag gått ifrån tablå-tv. Jag hade visserligen fått fler kanaler att titta på (dvs trean, femman och sexan). Men det går ju inte att bara titta på vad de svenska tv-kanalerna säger åt dig att titta på. Eller en kan börja lite lätt där och sedan hitta serien i takten som andra länder sänder den. Det var så jag började med Gossip Girl.

Året var 2008 och jag gick på högstadiet. Hade som sagt sett något avsnitt av serien på femman, men vem orkar vänta på nästa avsnitt? Det var då livet som streamare började. Sedan dess har det varit en självklarhet att titta på serier på det viset snarare än via tablå-tv.

Gossip Girl blev helt klart en favoritserie och är än i dag en av de. Vet egentligen inte varför. Antar att det är kärleken, all drama, miljöerna och känslorna. Det är så stora känslor som sprudlar överallt. Både kärlek, men ändå ensamhet, sorg, avundsjuka och hat. Så himla tonårsserie. Men jag var ju också tonåring.

vad tittade ni på när ni var femton år?

En kommentar

  • Sanna

    När jag var 15 år (2006) så var favoriterna Gossip Girl, One Tree Hill, Ghost Whisperer och Ugly Betty som hade säsongspremiär samma år. Än i dag tittar jag på alla dessa serier med jämna mellanrum, trots att jag redan sett alla avsnitt flera gånger om.

    Nu har det med åren tillkommit många nya favoriter i tv-serie världen, men det är kul att blicka tillbaka och minnas gamla goda tider.

    Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *