vardag

Min helg | Spelning & mina föräldrar på besök

Ännu en helg är borta och måndagen är snart slut. Det betyder att veckan verkligen är inledd. Mindre tråkigt kan jag tycka. Måste verkligen jobba på att tycka att vardagarna är hemskt tråkiga och att jag nästan lever för helgen. Får träna på det!

I fredags hade vi en mysig hemmakväll med bland annat På Spåret. Åt jättegod mat som vi hade sett utifrån en gif. Vi börjar verkligen bli bra på det där. Att hitta mat-giffar som vi sedan härmar.

helg

På lördagkvällen hade Johan och hans band en liten spelning i deras replokal. Första framträdandet och det var superbra och superkul. De är verkligen duktiga och som några vänner sa: ”Kul att de var bra, på riktigt”. Längtar tills de kommer på Spotify. Då ska till och med ni få höra.

helg

Mina föräldrar var på besök och sov över hos oss från lördag till söndag. De var på rally och vi såg inte de jättemycket på lördagen men igår vaknade vi upp tillsammans och åt frukost. Sedan fick pappa sätta igång och hämta verktygen. De hade nämligen lovat att sätta upp hyllor i köket. Och några vinylhyllor i vardagsrummet. Sen fick vi en spontan present, våffeljärn som ser ut som Darth Vader (Johan blev såklart överlycklig) så innan de åkte gjorde vi våfflor till lunch.

helg

Resten av helgen och söndagen såg mer eller mindre ut såhär. Som nästan varje helg. Johan spelar och jag sitter bakom med en kopp te och pillar på min dator.

Hur var eran helg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *